Hegnet 1-49, 4000 Roskilde


Nyt boligbyggeri med 50 lejligheder i Trekroner, Roskilde.


Bellevue Ejendomsinvest vandt udbudskonkurrencen, bistået af Sweco Architects.

Projektet består af fem punkthuse i to og tre etager med hver 10 lejligheder. Byggeriet er på i alt 3.480 m2 indeholdende 50 lejligheder, bestående af et mix af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i størrelsen 54-93 m2.


Byggeriet er færdigbygget og lejerne er flyttet ind 1. februar 2023.


Bygningskroppen forskyder sig i både snit og plan, hvilket skaber en indbydende og omfavnende ankomst. Alle lejligheder har egen altan og hvert punkthus har en fælles tagterrasse. Foruden forskydningen i bebyggelsen nedtrapper punkthusene også i takt med at terrænet falder mod vest.


Grunden ligger attraktivt og med kort afstand til naturskønne områder omkring Himmelev Bæk. Bebyggelsen danner en naturlig afslutning for den omkringværende tæt-lave bebyggelse, men samtidig – i sine forskydninger og mellemrum – bevares mange af de gode kig til bl.a. skovbæltet og engdragene omkring Himmelev Bæk. Afstanden til Roskilde centrum er ca. 5 km, og både RUC og togstationen Trekroner er indenfor gåafstand.


Byggeriet er opført med certificeringen Svanemærket, hvilket sikrer et byggeri, der er godt for miljø og de mennesker der bor i husene - og er kendetegnet ved et lavt energiforbrug og et godt indeklima.


Se mere information om lejlighederne her