Daugbjergvej 22 og 28, 8000 Aarhus CBellevue Ejendomsinvest A/S har pr. 1. maj 2019 købt 13 ejerlejligheder i ejendommen Daugbjergvej 22 og 28, 8000 Aarhus C.


Lejlighederne er en del af et større ejendomskompleks, som er blevet opført på den tidligere Frisko grund. Ejendommen er opført i 2007 og er tegnet af Arkitema Architects. De to blokke hvori lejlighederne er beliggende, har adgang til grønne fællesarealer i gården, hvor der ligeledes er indrettet en plads til cykelparkering.


Ejendommen er beliggende i kort afstand til indkøbsmuligheder, fitnesscenter samt byens store uddannelsesinstitutioner, bl.a. Universitetet, VIA, Handelshøjskolen og kun 1 km. til cafe- og byliv ved Åen og Latinerkvarteret. Offentlig transport lige uden for døren.


Lejlighederne som alle er 2-værelses lejligheder, varierer i størrelserne 57-67 m2, og henvender sig både til par og to singler. Det er fortrinsvis yngre mennesker (studerende), der er lejere.


Investorgruppen i dette BEI-projekt er på plads, og vi glæder os til at kunne skabe merværdi til vores trofaste investornetværk.