Engkrogen 1-23 og 2-26, 8260 Viby JEjendommen er beliggende i et område, der inden for en kortere årrække har gennemgået en forvandling fra blandet bolig- og erhvervsområde til nu næsten at være konverteret til boligområde (flere projekter er undervejs, herunder på naboejendommen).

Fra ejendommen er der kort afstand til Aarhus C og gåafstand til Aarhus Business College, Aarhus Erhvervsakademi samt Viby Station, der i dag er togbetjent af Arriva med tog til Herning/Skjern og Odderbanen. I slutningen af 2017 (forventeligt til oktober) vil den kommende aarhusianske letbane også få stop på stationen og give mulighed for direkte forbindelse til Aarhus Universitet og Skejby. Infrastruktur, uddannelsesinstitutioner samt handelsmuligheder med den nærliggende LIDL samt Center Syd med Bauhaus, Kvickly, Fakta, Elgiganten, McDonalds m.fl. er således helt optimal.

Ejendommen er opført i to etager med to selvstændige bygningskroppe.

Der er 21 parkeringspladser til biler og cykelparkeringsplads.

De 42 lejligheder består af 3 forskellige lejlighedstyper fra 40 til 50 m² – 10 stk. 1-værelses lejligheder, 10 stk. delevenlige 2-værelses lejligheder samt 22 stk. 2-værelses parlejligheder.

Alle lejligheder har gulvvarme, egen vaskemaskine / tørretumbler samt adgang til enten have eller altan. Der er adgang til eget depotrum og parkering direkte ved ejendommen.