Østergårds Allé 169, 173 og 213, 8362 HørningBoligudlejningsejendom - 3 rækkehuse

Bebyggelsen ligger i et dejligt børnevenligt område med kort afstand til gode offentlige transportmuligheder med bus og især toget, hvor Aarhus C kan nås på under 15 min.


Videre kan man på ca. 15 min. gang komme til det lokale butikscenter med flere dagligvare- og specialbutikker, skolerne, de gode sportsfaciliteter ved hallen og ikke mindst det nye børneunivers med både vuggestue og børnehave.


Området omkring Hørning og især mod Blegind er fantastisk for naturelskere, og lægger op til gode og hyggelige gå-/løbeture.


Motorvejen nås i løbet af 10 min. i bil med mulighed for tilkørsel på både nord- og sydgående spor.


Rækkehusene er den del af en samlet rækkehusbebyggelse på i alt 65 enheder. Alle huse er opført i 2008/2009. Langt størstedelen af de 65 rækkehuse er udlejet. Den resterende del er ejerboliger.


Den samlede bebyggelse er tegnet af arkitektfirmaet Luplau & Poulsen i en flot moderne byggestil, så der er tale om en flot arkitektonisk helhed. Husene er i to plan, og alle har carport og redskabsrum.


Husene varierer i størrelse og indeholder mellem 122 m² og 153 m². Fælles for alle husene er, at opholdsrum (køkken, stue m.v.) findes i stueplan, mens alle værelser findes på 1. sal.


Husene har en fantastisk planløsning, der giver en optimal udnyttelse af boligarealet. Alle huse har gulvvarme. Materialevalget i husene er enkelt, lyst og lækkert.