Kløvervangen 70-104, SkødstrupNyt attraktivt bofællesskab for aktive seniorer

På Kløvervangen, midt i den etablerede del af Skødstrup, opføres nu 23 arkitekttegnede 1-plans rækkehuse med dertilhørende fælleshus.

Fokus ved indretningen af de nye boliger har været at finde den optimale planløsning henvendt til singler og par uden hjemmeboende børn, som ønsker en pladsoptimeret bolig. Mange sekundære funktioner, som bl.a. gæsteværelser, er flyttet over i bebyggelsens fælleshus. Alle boliger får samme indretning.

Boligerne byder på en stor entré med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Herfra er der videre adgang til køkken i åben forbindelse med spisestue og opholdsstue, hvorfra der er niveaufri adgang til privat terrasse og mindre have. Herudover byder boligen på et større soveværelse med faste skabe, et mindre værelse/kontor samt badeværelse.

I fælleshuset finder man mange af de ekstra kvadratmeter, der i den traditionelle bolig ofte står tomme de fleste af årets dage. Her er indrettet med 2 gæsteværelser med adgang til gæstebadeværelse, stor spisesal med åbent køkken og plads til fællesspisning eller andre festlige arrangementer, loungeområde med bløde møbler og et hobbyrum, hvor der mulighed for at lukke en dør, når et par naboer mødes til vinklub, kortklub, strikkeklub, filmaften eller andre anledninger.

Det er tanken, at de nye beboere skal være med til at definere fællesskabet gennem arbejdsgrupper, så beboernes ønsker til indhold bliver fællesskabets drivkraft.

Ved ankomst til adressen findes en fælles parkeringsplads, mens resten af bebyggelsen holdes fri for biler for at sikre de bedst mulige rammer for fællesskab og grønne friarealer.

Hver bolig har eget tilhørende skur på ca. 5 m² ved siden af entrédøren.

Husene forventes at stå klar til indflytning medio 2024.

For yderligere information henvises til ejendomsmægler Dennis Ankersø på dennis@ankersoe-bolig.dk
eller tlf. +45 21 42 32 33