Kongefolden 30-40, 8660 Skanderborg6 punkthuse med 37 ejerlejligheder


Punkthusene er beliggende i området Skanderborg Bakker og med en fantastisk udsigt. Skanderborg bakker ligger centralt og naturskønt i et kuperet landskab ved Skanderborg Sø. Fra området er der gåafstand til Banegården /Skanderborg Station, busser, butikker, strøget samt kulturhuset m.v.. Fra Stationen er der ca. 15min. Kørsel til Aarhus Centrum. Derudover er der via Skanderborg Station togforbindelser til hele landet og nem adgang til E45.


Investeringen består af 37 (rest-) ejerlejligheder til beboelse, fordelt på 6 punkthuse.


Punkthusene er opført i 2008 med hvide vandskurede facader samt store terrasser og altaner med træbeklædning. Punkthusene er placeret på nogle af de højeste grunde i Skanderborg, hvilket bevirker, at der fra mange af boligerne er en fantastisk udsigt over søen, skoven, byen samt området generelt. Området er fuldt udbygget og er en blanding af nye villaer, punkthuse, rækkehuse samt tilhørende store grønne områder med såvel legepladser, institutioner samt en storslået natur. Området kaldes under et ”Den Hvide By”.


Hvert Punkthus har egne p-pladser samt carporte.


Lejlighederne er i størrelsen 82-162 m2, fordelt på to, tre og fireværelses lejligheder. Enkelte lejligheder er i to plan. Lejlighederne er indrettet med materialer i høj kvalitet og er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Gulvene er belagt med brede plankegulve, flere af lejlighederne har walk-in closet og de fleste værelser har indbyggede skabe.