Skovvejen 15, 8000 Aarhus C24 lejligheder

Ejendommen ligger med facade mod Skovvejen og umiddelbart herefter Aarhus Ø (De Bynære Havnearealer), der er under rivende udvikling til et nyt og attraktivt byområde.


Ejendommen er således yderst velbeliggende ved Østbanetorvet og som nabo til ”Studestalden” – en arkitektonisk flot ejendom med en særlig historik. Desuden er der kort afstand til både Universitetet, Trøjborg og alle midtbyens faciliteter, lige som både skov, strand og lystbådehavn er inden for kort gåafstand.


Skovvejen har som følge af arbejdet med etablering af Letbanen i Aarhus oplevet en markant nedgang i trafikmængden.

Bygningen er opført i 2002, har et bebygget areal på 762 m² og et samlet bygningsareal på i alt 2.322 m², hvoraf boligarealet udgør 1.589 m².


Trappetårn m. elevator fører fra terræn og op til lejlighederne. Adgang til lejlighederne sker fra altan-/svalegang med undtagelse af 1. sal, hvor der er adgang via tagterrassen.


Lejlighederne er beliggende i en bygning, hvor stueetagen er disponeret til dagligvarebutik. Butikken er en selvstændig ejerlejlighed (ejl. nr. 1) og er ikke omfattet af nærværende projekt. De 24 ejerlejligheder til beboelse (ejl. nr. 2 – 25) ligger fra 1. sal til 4. sal med i alt 6 lejligheder på hver etage. Der er vaskeri, cykelparkering og depotrum i kælderen.


På 1. sal er der en stor fælles tagterrasse til fælles benyttelse for lejerne i ejendommen.


Lejlighederne er alle delevenlige 2 værelses lejligheder, der er indrettet med lille entre, badeværelse og køkken, hvorfra der er adgang til to værelser med egen dør. Lejlighederne er mellem 62 og 70 m². De mindste er beliggende på 4. sal, hvor lejlighederne har en lille fransk altan.