Lilletoften 2-6 og 18-28, Rodskov, 8543 Hornslet9 klyngehuse


Rodskov er en hyggelig lille landsby, beliggende ved landevejen mellem Aarhus og Rønde – tre kilometer fra Hornslet og fem kilometer fra Rønde, og både Hornslet og Rønde har rigtig gode indkøbsmuligheder, skoler, børneinstitutioner og en lang række servicefunktioner.


Rodskov ligger tæt på motortrafikvejen mellem Aarhus og Tirstrup, så det tager ikke lang tid at komme til Aarhus Centrum. Der er gode busforbindelser både til Rønde og Aarhus, ligesom der både er tog- og busforbindelser fra Hornslet til Rønde og Aarhus.


Rodskov er, som en del af Syddjurs Kommune, beliggende midt på Djursland, der med vand på tre sider og Mols Bjerge er berømt for noget af Danmarks smukkeste natur. Her er der uendeligt mange muligheder for aktiviteter i det fri, strandliv, sejlads, lystfiskeri, cykel- og vandreture.


De 12 klyngehuse er bygget som to husrækker i ét plan med 6 boliger i hver, adskilt af dobbelt carporte. Boligerne mod syd er 94 m2 mens boligerne mod nord er 106 m2. Ejendomsselskabet HR25 ApS ejer 9 af de 12 huse. De tre øvrige huse er privatejede.


Alle boliger har egen carport og udhus. Husene har en flot materialesammensætning af rødt tegl, kombineret med facadepartier i lærketræ og store glaspartier. Boligerne er opført i kvalitetsmaterialer med lang levetid og begrænset vedligeholdelse.


Bebyggelsen indeholder 2 typer boliger. Type A på 94 m2 og Type B på 106 m2. Alle boliger har samme indretningsmæssige princip og materialevalg, men Type B har et ekstra værelse.


Alle boligerne har et lyst og lækkert hovedrum, hvor stue og køkken/alrum er placeret. Rummet giver mulighed for en særdeles fleksibel indretning. Fra stuen er der udsigt til haven og direkte udgang til terrassen. Fra hovedrummet er der direkte adgang til værelser og entré. I entreen er der et indbygget bryggers – og fra entreen er der adgang til badeværelser.


Type A består af: køkken/alrum/stue, 2 værelser, badeværelse, bryggers, entre og carport samt udhus.
Type B består af: køkken/alrum/stue, 3 værelser, badeværelse, bryggers, entre og carport samt udhus.