Ane Staunings Vej 24A-F, 8700 Horsens Boligudlejningsejendom (16 lejligheder)


Ejendommen er placeret i en etableret bydel i det nordlige Horsens med de fleste af dagligdagens gøremål og Horsens centrum indenfor gåafstand. Der er kort afstand til de rekreative områder ved Nørrestrand, der byder på både skov, strand og gode stisystemer.


Ejendommen er opført i 2008 og har frem til Bellevue 20 A/S’ erhvervelse fungeret som andelsbolig-forening. Andelsboligforeningen har nedlagt sig selv i forbindelse med salget til Bellevue 20 og de tidligere andelsbolighavere er indtrådt i et lejeforhold. Bygningsmassen fordeler sig på 3 separate bygninger med fælles grønne opholdsarealer og parkering. 6 lejligheder er beliggende i et gråt 3-etagers punkthus mod Ane Staunings Vej, mens de resterende 10 enheder er fordelt på to hvidmalede længe huse - beliggende tilbagetrukket fra vejen. Alle facader er vandskurede og står generelt i en præsentabel stand.


Lejlighederne varierer i størrelserne fra 68 m² til 106 m² og henvender sig både til singler, seniorer, par og familier.


Alle lejlighederne har egen altan med udsigt over området eller terrasse med dertilhørende have. Der er stor variation i materialevalg såvel som planløsninger, da alle lejlighederne er blevet individuelt tilpasset i forbindelse med opførelsen af ejendommen i 2008. Plantegninger på nogle af lejlighederne kan ses nedenfor.


De fleste lejligheder er indrettet med en fordelingsgang med adgang til værelse(r), bryggers, bad og et køkken-alrum i åben forbindelse med stue. Til alle lejligheder hører der et depotrum samt nummereret p-plads.


Investorgruppen i dette BEI-projekt er på plads, og vi glæder os til at kunne skabe merværdi til vores trofaste investornetværk.